sandra

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hneváš ma...

Vždy si ma hneval, aj keď som bola sama v byte a neprichádzal si... Nemohol si, lebo si ma nepoznal a predsa som ti kládla za vinu, že si neklopal. Hovoril si, že nechceš budiť susedov, ale ja som vedela, že je to preto, lebo si sa bál, aby ťa niekto neuvidel. Toľko si myslel iba na seba a stále to robíš. Keby ti tak nebolo jedno, že mi je zima. Keby si občas zaklopal na moje dvere, keď ma vidíš zaborenú v práci a iba mi povedal, dnes ťa tiež "ľúbim" dnes si tiež výnimočná... Ale ty si ďaleko, a možno ani nie si..
Celu noc som nespala aby som nepremeskala ani chvilu. Potichu som dychala aby som ta nezobudila, pocuvala som ako pravidelne dychas a mozno si ani nevedel, ze som tam. Potom som ta chcela prebudit, aby si mi dal na vlasy jeden bozk a pritisol si ma k sebe. Chcela som ta prebudit. A potom som chcela aby si budil ty mna. Aby si mi povedal ze som krasna. Aby sme sa milovali kym prve slnko prenikne cez zaluzie. Aby si nevidel moje nedokonalosti, nedokonalosti mojho tela.
Ale ty si tam nebol a rano, ked som sa zobudila ostala iba pokrčená plachta vinovej farby. Jedno telo ju zohrievalo tuto noc, jedno telo pocitilo chlad, ked som polozila svoje chodidla na zem a cakala, ci ma nebudes znovu poucat, aby som si vzala ponozky. No nebol si tam. Nikdy tu nie si.
Niekedy rozmyslam, ci tato moja nekonecna obsesia ma vobec nejaky dovod. Ci ta privolam, tak ako som si zaumienila...
Tak pridi a ostan so mnou. Dovol mi byt s tebou, chci aby som sa ta dotykala a dotykaj sa ma.
Neodchadzaj, zostan... Aspon na jednu noc...

o vsetkom | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmmm
    take budenia by som bral...
    publikované: 28.04.2008 14:29:45 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hmm
    Co ak ten druhy citi to iste co ty a ponociach nespi?hmm
    publikované: 01.05.2008 22:00:05 | autor: janik (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014