sandra

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo? Lebo sa vzali...

Jemu je s ňou dobre. Je zaneprázdený, žije svojou prácou. Celý život má v tabuľke. Nikdy nestrácal čas. Ani čakaním na tú pravú, ani hľadaním, neštudoval, vždy mal cieľ. Jej je s ním dobre. Je zaneprázdená, žije svojím životom. Má prácu a zamestnáva ju domácnosť. Vždy chcela nájsť niekoho, kto sa o ňu postará, s kým jej bude dobre. Mala jednoduchý cieľ. Tak sa vzali. Vyhli sa vysvetľovaniu, prečo nie sú spolu 24/7. Samozrejme, že sa ľúbia. Nali to, čo obaja hľadali. Áno, majú radi spoločne strávený čas. Na verejnosti sa ale za ruky nedržia.
Nepotrebujú nič meniť. Všetko je v poriadku. Budujú domácnosť, deti ešte pár rokov počkajú, ešte sú mladí a okrem toho je tu stále možnosť adopcie. Áno majú sex. Tak raz za týždeň, niekedy menej. Ale koľko je dosť a koľko je málo?

On je spokojný. Nikdy mu nerobila výčitky, nehádajú sa. Nemajú kedy. Má krásny život, všetko, čo si kedy prial. Áno, chcel by mať deti, ale šte môže počkať. Nebud z tých mužov, čo sa strachujú kvôli pár vypadaným vlasom alebo vráskam v kúticho očí! Má vôbec nejaké? Asi nie...

Ona je spokojná. Nikdy ju do ničoho netlačil. Nestará sa jej do výdavkov na domácnosť. Ani vôbec nekomentuje jej strih vlasov. Áno, už si našla pár šedín, ale faba ich prekryla. Minule jej predsa povedal: "Zmenila si vlasi?"  Ale kedy to bolo? a čo to vlastne hovoril o tých deťoch?

Obaja zabudli. Nie je to také prekvapivé. Veď toho bolo v poslednej dobe toľko. Museli vynoviť celú obývačku a vôbec, veď to nebolo nejaké okrúhle výročie. Tak prečo ich to zrazu oboch tak veľmi znepokojuje? Pod stromčekom nechýbali darčeky... No jeho na trhoch pri stánku s medovinou pichlo pri srdci, keď videl ako dvojica popíja punč z jedného pohára. A ona chcela aby sa k nej postavil trošku bližšie, keď na polnočnej spievali Tichú noc.

On môže mať všetko. Veď aj má. Chcel by mať tvrdý sex a občas popíjať vínoa zabudnúť mobil v doma. Ale aj to by mohol mať, keby to nebolo pod jeho úroveň.
Ona môže robiť čokoľvek. Veď aj robí. Chcela by aby prestal dobiedzať. Hádam nečakal, že budú mať taký úchylný sex. Veď sú manželia. Vytvára mu predsa domov a nerobí mu výčitky s valčekom vo dverách.

Necítia sa zle. Nemajú pocit obmedzenia, nemajú spoločný dôvod na hádku. On odpovedá klasickým: Nie je problém... Ona prikyvuje: Samozrejme.

Áno, sú štastní. Všetci to vidia. Sú spokojní. Môžu im závidieť. Majú spoločnú budúcnosť. Bude ružová, veď sa vzali.

Koniec?

o vsetkom | stály odkaz

Komentáre

  1. ou ou ou
    publikované: 29.12.2008 17:40:50 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ngfxfg
    úlkv gnxfg
    publikované: 16.01.2009 22:48:19 | autor: gnfgx (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ---
    najlepsie je sa nezenit
    publikované: 16.01.2009 22:50:07 | autor: struhadlo (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. a
    najlepsie je sa nezenit!
    publikované: 16.01.2009 22:50:57 | autor: struhadlo (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. hdtjztd
    jdtzjtukt
    publikované: 16.01.2009 22:51:18 | autor: rtžuzžu (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. fghfgh
    ano, najlepsie je sa nezenit
    publikované: 27.06.2009 14:38:44 | autor: fghfgh (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014