sandra

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

BDSM

kazdu koncatinu som mu priviazala k jednemu rohu jeho velkej postele. nohy okolo clenkov obviazane biely spagatom, hladkym, prijemnym ale natolko pevnym, ze sa z neho nemohol dostat. ruky natiahnute k celu postele a povrazy na zapastiach, ktore sa s malymi uspechmi postupne zosmykovali. kontrolovala som ho po ocku, dotahovala som a upevnovala, aby sa nakoniec nemohol vysmyknut ani o kusok. ked uz lezal rozkroceny, roztiahnuty, rozplesknuty na posteli do velkeho X, vylozila som si dosku na zehlenie a pustila som sa do zehlenia. nic obycajnejsie som ani robit nemohla. 90 minut lezania na posteli... no nenechala som ho uplne bez povsimnutia. po kazdom pozehlenom tricku mohol dufat, ze sa mu budem chvilku venovat. drazdil ma svojim vystrcenym zadkom... nuz nie vzdy som odolala...
na posteli bolo vedla seba par nenapadnych veci... jedna o nieco napadnejsia ... a par malickosti, ktore ho mali drazdit, kym sa mu dostane toho, co si praje. prve sa k slovu dostali gulicky.. 10 je ich pekne vytvarovanych na prutiku, ktory sa do neho postupne dostava... potom pride na rad o nieco hrubsi nastroj... a potom.. koncime tonfou, ktoru schovavam ako ceresnicku na torte. je to tak... obaja sme cvoci, uchylaci... ked sa milujeme, drzime sa zovreti, zakliesneni do seba a on pocuva, ako dycham... to, co mu robievam ja, nepatri do prirucky pre novomanzelov, ani predmanzelsku vychovu... ale je to uprimne. uprimnejsie ako cokolvek ine, co moze clovek zazit. ziadne hry, ziadne predstierane opijanie sa, ziadne okolky a ospravedlnenia. jednoducho je to tak. laska sa diva na svet roznymi ocami a iba celkom obcas, to mozu byt aj oci v maske.

o vsetkom | stály odkaz

Komentáre

  1. malo
    rozumiem popravde a viac si domyslam.. ale ze som tak smela , co je tonfou?
    publikované: 09.10.2009 07:24:27 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    tonfa je - pendrek - je to policajna palica :)
    publikované: 09.10.2009 09:05:17 | autor: sadra (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. a teda
    otvorené, úprimné...
    publikované: 09.10.2009 13:04:24 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. sandra
    proti gustu žiaden dišputát.
    publikované: 09.10.2009 18:51:39 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014