sandra

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milovanie v daždi...

Začalo popŕchať... nič vážne, dokonca príjemné po celodennom sparne. Cítila som všetky kvapky na tvári a snažila som sa ich zbaviť. Pristúpil tesne ku mne a pobozkal mi nos. Rozpršalo sa... Voda po nás stekala a ja som začala vykrikovať, ako som cítila vodu stekať po chrbtici. Dal si dolu tričko a urobil z neho dáždnik nad našimi hlavami. Voda nás čoskoro predbehla a premočila náš provizórny pavilónik. Vtedy sme našli malú striešku, pod ktorú sme sa schovali. Zvuky dažďa silneli, mokrí sme už boli... prečkať dážď v nečinnosti sa nám ale nechcelo.
Zašiel mi rukami pod tričko a na chrbáte som ucítila ako lahko mi povolila podprsenka. Klakol si a vyhrnul mi suknu. Cítila som ako sa ma dotýka jazykom a perami. Už len tá predstava, že sa kedykolvek mozu objaviť ludia ma vzrušovala a zároveň sa vo mne ozýval hlások, ktorý kázal proti, proti, proti takejto bezbrehej šialenosti. vedel presne kedy mam dost, ked si vypocul moj prvy ston, vedel, ze som pripravena... postavil sa a oprel ma pevnejsie o stenu. Rukou mi zdvihol nohu a rozopol si nohavice. Chvilu sme balancovali opreti o mur a potom sme sa spojili... Hudba dazda otriasala maličkym priestorom, v ktorom sme stali a nebolo pocut nic, ani moje stony, ani jeho vzdychy. ked mnou prebehol krc, vyklzol zo mna a pritlacil ma o stenu takou silou, ze som mohla ledva dychat... Na plucach som citila obrovsky tlak ale nechcela som sa mu poddat. ako sa tisili moje hlboke nadychy, ustaval aj dazd... K autu sme pribehli zmoceni, zadychani a spoteni... Vedela som, ze nebude dlho trvat, kym sa dostaneme domov, do horucej sprchy... ale ani vonku mi nebolo zle...

o vsetkom | stály odkaz

Komentáre

  1. áno,otužovanie je skvelé ;)
    publikované: 08.07.2008 15:44:55 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hej, hej,
    teide ma pravdu :)
    publikované: 22.07.2008 15:43:16 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014