sandra

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sexuálna monotónnosť?

Chodila som chvíľu so starším mužom. O dosť starším, poviem iba toľko že bol starší o viac ako 15 rokov... o trošičku starší. Bolo to fajn, mať muža, ktorý vedel, čo sa patrí, varil, usmieval sa, bol príjemný a vecný ale na druhej strane... on už bol vybúrený... Ja nie.

Náš prvý sex bol podľa jeho slov "uspokojivý". Vraj sa ešte len nachádzame a ešte sme sa tak celkom  nenašlli, nevieme presne kto je aký... Časom sa to napraví.

To ma prekvapilo. Nie to, že na prvýkrát s niekým novým to nebolo perfektné, ale to, že mal potrebu o tom hovoriť až tak... Dotklo sa ma to. Nie len tak, že málo, ale celkom dosť sa ma to dotklo.

No po nejakom čase, som mala pocit, že sme sa už našli a išlo nám to aj celkom dobre. Vtedy som si myslela, že sa nám podarí dostať z misionárskej polohy do nejakej inej a z domu niekam von. Ani jedno ani druhé sa nám nedarilo.

Najprv som zistila, že on je už "príliš unavený na to, aby chodil po baroch" a že vie "veľmi dobre variť na to, aby chodil jesť von". Neskôr som sa dozvedela, že táto poloha je pre neho najjednoduchšia (!) a preto ju nemusíme meniť, lebo sa pri nej obaja môžeme realizovať.

Takže to vyzeralo asi tak, že som večer prišla k nemu. Potom sme sa chvíľu dívali na telku, niečo som navarila alebo varil on. Potom sme sa presunuli do spálne (v inej miestnosti sme to nerobili, lebo to by bolo neromantické a hlavne nepraktické) kde sa odohral zvádzací rituál. (Ja som povoľná tak či tak, nepotrebujem k tomu všetky tie oficiality:))

Krivdila by som mu, keby som povedala, že nevedel, čo má so ženou robiť. Bol v najlepších rokoch, pomerne skúsený a celkom obratný. No ja som ešte nebola vybúrená. Chcela som zažiť všetky tie úžasné veci, ktoré do vzťahu patria. Sex o pol noci na stojáka v obývačke, hádky a búchanie dverami...

Keď ma zvádza do postele a šepkal mi krásne slová, to bola romantika. Ale tá patrí na správne miesto do správneho času. Ak si chlap myslí, že ma dostane, keď mi bude hodinu ohryzávať bradavky, tak... No neviem.

Na druhej strane na mňa dával pozor, nestalo sa, že by sa spravil skôr než ja, ak sa aj stalo, poslušne ma dokončil v sprche... Lenže stále mi tam chýbala tá sexuálna energia. Rýchle vyzliekanie šiat, prudké dýchanie, prirážanie až na koniec, zodraté kolená od koberca....

Bolo to fajn, všetko bolo ok... len to bolo málo živočíšne. Málo prirodzené a spontánne.

Všetko by sa to dalo zhrnúť rozprávkovým začiatkom. Kde bolo tam bolo, bola raz jedna poloha, jedna posteľ a jeden rozchod.

 


o vsetkom | stály odkaz

Komentáre

  1. A
    vyburiš ty še dakedy dzivče?
    publikované: 26.04.2007 16:44:31 | autor: Vychodnarskarecesia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. a možno by stálo za pokus
    povedať mu o tvojich túžbach...
    publikované: 26.04.2007 16:48:13 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  3. noooo
    ja som mala tiež staršieho, a o viac než 15 rokov, a stažovat sa na monotonnost nemožem. bolo to fajn, často, a nielen v spálni a nielen misionarska (teda myslím, že tú sme ani neskúšali) aj sme si rozumeli, a velmi dobre vedel, ako na ženu :D najlepšie čo som zažila....
    publikované: 26.04.2007 16:51:33 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014