sandra

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo prichádza po čase ...

Prvýkrát, keď som mu prešla rukou po krku a potom ho pritlačila na zem, na kolená a dovolila mu oprieť sa o moje brucho, pocítila som zvláštnu moc, pocit, blízkosti i diaľky. Oslobodený od očakávaní a stresu z toho, čo bude. Málo žien dokáže nemyslieť na budúcnosť, svadbu, rodinu a deti v momente, kedy im muž s krásnymi rukami leží pri nohách. Možno to bolo aj tým, že som nikdy na rodinu nemyslela, stále si nie som istá, či vôbec nejaké chcem. Zmietam sa v pocite túžby, sexuálneho vzrušenia a chuti "mať ho", môcť sa k nemu priblížiť akýmkoľvek spôsobom. Urobiť to, na čo budem mať chuť. Škriabať, zatínať zuby do jeho kože a nechať ho dotýkať sa ma, potichučky krúžiť vo valčíkovom rytme po parkete, ktorý vidíme iba my dvaja.
nedokážem sa pripútať k nikomu, neviem, či chcem patriť do zväzku, ktorý mi neprinesie potešenie a dávku voľnosti potrebujem cítiť vietor pod sukňom a slobodu neodpovedať na otázky, na ktoré nemám odpovede nikto ma do ničoho nesmie nútiť, nikto nesmie mať nárok na moje myšlienky... ... nikto ma nesmie sklamať ...

o vsetkom | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    paci sa mi to , prva cast.
    Tomuto rozumiem vemli dobre, prezivam to velmi podobne. Nuz si vyberam velmi slobodnych a nesputatelnych muzov a mam pokoj :) kym neuletia, kedze neni zavazkov alebo kym neuletim ja.
    publikované: 08.06.2008 12:55:27 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  2. vietor pod sukňou je fasa ;)
    publikované: 08.06.2008 13:04:00 | autor: pod altankom (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. fatal error
    Volnost je svojim sposobom super vec. Clovek nema ziadne hranice. Moze si robit co xce. Nepotrebuje ziadne odpovede na otazky typu kde, skym a preco . Dolezite je si vsak urcit pravidla na zaciatku hry a nie ich stale menit. Potom ten druhy nevie co je v hre a v pripade problemov nestiha „zadebnit svoje JA“ vonkajsimi impulzmi. dochadza k naruseniu fungovanie jeho organizmu, error po ktorom je potrebne vymazat a restartovanie celeho systemu.
    publikované: 08.06.2008 21:16:07 | autor: pjahoda (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hmmm
    ta prva cast je naozaj dost umelecka. ale tak pekne a dobre umelecka. by sa hodila do dakeho roamnu ;)
    publikované: 20.06.2008 21:00:06 | autor: Ivanuska (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014